Namnskylt till brevlådan

Om du vill ha en namnskylt till brevlådan, så maila Håkan Ludvigsson på nyckellas@nyckellas.se. Skriv "Namnskylt Hjalte" som ämnesrubrik och exakt vad du vill att det ska stå. Föreningen står för den lilla kostnaden.

Portelefoner

Ditt namn läggs INTE in i porttelefonen per automatik när du flyttar in. För att få ditt namn och telefonnummer inlagt i systemet behöver du kontakta någon i styrelsen: Kontakt. Detta gäller även när du ska flytta ut och vill få ditt namn borttaget ur systemet.

Säkerhetsdörrar

Ett antal boende har valt att byta till säkerhetsdörr. Att göra detta har många fördelar, såsom bättre ljudisolering, brandsäkerhet och möjlighet till rabatt på hemförsäkringen hos flera försäkringsbolag.

Ett byte till säkerhetsdörr är något som lägenhetsinnehavaren själv bekostar.

Föreningen har tidigare år ordnat gemensamma inköp för att få ner priset för enskilda boende. Den firma som då har anlitats är Secor säkerhetsdörrar. Kontakta någon i styrelsen om du är intresserad av att byta dörr: Kontakt.

Tavlan innanför porten

Du ändrar själv namnet på tavlan innanför porten. Bokstäver finner du i den vita garderoben i källarens hobbyrum. Kontakta någon i styrelsen om du inte lyckas hitta bokstäverna. Observera att du ej får tejpa upp ditt namn.

Login